У Пакистані новообраного депутата випадково застрелили під час святкування перемоги на виборах

Молодий пакистанський політик Мохаммад Закрія Хан загинув під час святкування власної перемоги на виборах

Журналіст відділу новин
У Пакистані новообраного депутата випадк…
Фото: Pixabay

Мохаммад виграв вибори до сільської ради у неділю, 19 грудня. Після цього він зі своїми прихильниками святкував перемогу.

Під час святкування кілька працівників його команди почали стріляти із автомата, передає Depo.ua із посиланням на Samaa.

Один із пострілів став смертельним для самого Закрії Хана. Куля влучила у новообраного депутата. Переможець виборів загинув на місці.

Місцеві ЗМІ пишуть, що на місці святкування перебували і поліцейські, але вони не стали втручатися у процес.

Нагадаємо, 2021 року у світі убили не одного депутата. Так, наприклад, в Україні убили депутата Дніпровської райради В'ячеслава Носова.

Вбивство сталося у Дніпрі на вул. Саранській біля будинку №10 у ніч на 19 липня. Загиблий зробив зауваження невідомим, які голосно поводилися у його подвір'ї під вікнами багатоповерхівки. Через це вони напали на чоловіка – постраждалий отримав три ножових поранення. Чоловік помер до прибуття медиків та поліції.

А у англійському місті Лі-он-Сі невідомий чоловік кілька разів вдарив ножем депутата британського парламенту Девіда Амесса, внаслідок чого той помер. Смертельна атака сталася під час зустрічі депутата з виборцями на своєму окрузі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme