У "Партії “За майбутнє” вимагають допитати політиків, які хайпують на смерті Полякова 

Співголова депутатської групи "Партія "За майбутнє" Тарас Батенко вимагає викликати на допит усіх тих політиків, які зробили необґрунтовані заяви про смерть нардепа Антона Полякова

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У "Партії “За майбутнє” вимагають допита…
Фото: Instagram нардепа Полякова

Народного обранця Полякова знайшли мертвим на пасажирському сидінні таксі. Це сталося у п'ятницю, 8 жовтня. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ТСН

"За кілька днів після смерті Полякова у публічному просторі з'явилося безліч коментарів, теорій та думок "експертів", які відверто хайпують на темі загибелі політик", – написав Батенко у депутатському зверненні. 

За його словами, відповідні органи повинні допитати парламентарів, які дозволяють собі гучні, компрометуючі заяви у ЗМІ, посилаючись на анонімні джерела інформації у правоохоронних органах.

"Виникає питання, у який спосіб такі особи оперують інформацією, про яку не повідомлені родичі, яка не підтверджена жодним правоохоронним органом?", – обурився Батенко.

Своє звернення співголова депутатської групи "Партія "За майбутнє" направив міністру внутрішніх справ Денису Монастирському, генпрокурору Ірині Венедіктовій та голові СБУ Івану Баканову.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що прощання з нардепом Поляковим відбудеться 11 жовтня. Політика поховають у Чернігові. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme