У Польщі розбився гелікоптер із українцями на борту 

У вівторок, 6 липня, гелікоптер з українцями на борту впав у озеро Талти у Вармінсько-Мазурському воєводстві. Відомо про трьох постраждалих українців 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Польщі розбився гелікоптер із українця…
Фото: rmf24.pl

Про це інформує Depo.ua із посиланням на RMF24.

Інформацію про авіатрощу вже підтвердили місцеві спеціальні служби. 

За їхніми даними, о 9:26 вертоліт злетів у повітря, де у нього почалися проблеми із двигуном. Він почав стрімко знижуватися, впав в озеро Талти та повністю затонув.

 

Троє українців, які перебували на борту гелікоптера, опинилися у воді. Дістатися берега їм допомогли туристи, що проїжджали повз на моторному човні. Усі троє отримали поранення. Постраждалих уже ушпиталили до найближчого медзакладу. 

 

У найважчому стані перебуває жінка-пасажир. У неї пошкоджений хребет. Зараз постраждала – під опікою медиків у лікарні міста Гіжицько. Туди ж потрапив і пілот затонулого гелікоптера. А от 17-річну дівчину із травмою хребта доправили до Ольштина. 

Відомо, що вертоліт був приватним і належав місцевому мешканцю.

Зараз його уламки перебувають на дні озера на глибині 13 метрів. Відомо, що рятувальники їх уже оглянули та встановили, що гелікоптер забруднив водойму паливом.

Фото: rmf24.pl

 

Нагадаємо, що у вівторок, 6 липня, внаслідок катастрофи пасажирського літака Ан-26 на Камчатці загинули всі, хто перебував на борту. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme