У путіна оголосили, куди зник шойгу

У кремлі заявили, що російський міністр оборони сергій шойгу, який з 11 березня не з'являється на публіці, не має часу для медійної активності

Журналіст стрічки новин

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що шойгу зараз не має часу для медійної активності, бо має багато турбот, пов'язаних з війною в Україні.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"У міністра оборони зараз багато турбот. Триває "спеціальна військова операція". Звичайно, зараз не зовсім час для медійної активності, це цілком зрозуміло", – відповів Пєсков на запитання журналістів, чи відомо зараз щось про самопочуття та місцеперебування Шойгу.

Також повідомляється, що сьогодні шойгу в четвер на нараді путіна з постійними членами Ради безпеки росії доповів про перебіг "спецоперації" в Україні та зусилля щодо надання допомоги населенню. Цю нараду вже традиційно путін проводив в режимі онлайн. шойгу якось дивно з'явився на цій нараді (верхній лівий кут).

Нагадаємо, напередодні російські ЗМІ заявили про зникнення міністра оборони так званої російської федерації сергія шойгу, який не з'являвся в публічному просторі з 11 березня.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme