У Раді сталася ще одна бійка: Хто кого почубив цього разу (ФОТО, ВІДЕО)

Під час пленарного засідання 16 липня у Верховній Раді знову сталася сутичка між народними депутатами від різних фракцій 

Журналіст відділу новин
У Раді сталася ще одна бійка: Хто кого п…
Фото: Depo.ua

Про це повідомляє Depo.ua.

Конфлікт відбувся між Вадимом Івченком від "Батьківщини" та "слугою народу" Миколою Сольським.

Про причину сутички наразі невідомо, але візуально конфлікт розпочався з того, що нардеп Івченко під час розмови накинувся на Сольського і завдав йому удару в обличчя.

Колеги народних обранців заспокоїли досить швидко. Після удару між ними встали кілька нардепів. Одні – заспокоювали Сольского, інші намагалися не допустити нового спалаху агресії з боку Івченка.

Через кілька хвилин Івченко підійшов до Сольського знову. Після короткої, але емоційної розмови, вони нібито помирилися і потиснули один одному руки.

У коментарі для видання "Лівий берег" Івченко розповів, що конфлікт між ним та Сольським розпочався ще на засіданні аграрного комітету.

"Я йому (Сольському, – ред.) прямо казав, що він взагалі не чує аграріїв, лобіює законопроекти в інтересах земельних рейдерів, зокрема. І лобіює свої електровози в "Укрзалізниці", – сказав нардеп.

За його словами, перепалка продовжилася вже у сесійній залі.

"Я ще раз йому сказав, що він не діє в інтересах українських аграріїв, протягує через комітет свої законопроекти. На що він мене нецензурною лайкою "послав". Звісно, як я міг на таке відреагувати? Адекватно. Але це тривало недовго. Ми відразу розійшлися", – підсумував Івченко.

У Раді сталася ще одна бійка: Хто кого почубив цього разу

Бійка в Раді

Фото: Скріншот

Нагадаємо, 17 червня нардепи у Раді влаштували бійку після заяви "слуги" про бажання розстріляти ОПЗЖ.

Довідка: Вадим Івченко – депутат Верховної Ради VIII, IX скликань від ВО "Батьківщина". Заступник голови комітету Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Співголова МГО "Депутатський контроль".

Микола Сольський – депутат Верховної Ради IX скликання від партії "Слуга народу". Український юрист, підприємець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme