У Раді вже ниють через призначення Мотовиловця заступником Арахамії: Жаліються, що він змушує нардепів більше працювати

Глава фракції "Голос", перший заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк заявив, що після обрання Андрія Мотовиловця першим заступником голови фракції "Слуга народу" у розкладі роботи Верховної Ради відбулися суттєві зміни

Журналіст стрічки новин
У Раді вже ниють через призначення Мотов…
Фото: Facebook Андрія Мотовиловця

Народний обранець звернув увагу на збільшення тривалості пленарних засідань парламенту 2-4 листопада.

Про це він написав у Telegram, передає Depo.ua.

"Ось призначили Мотовиловця першим заступником "Слуги народу". Чудове та правильне рішення колег! І тепер графік Ради на цей тиждень виглядає так: 1) вівторок замість 15:00, працюємо до 20:00 (якщо пощастить); 2) середа, замість 14:00, сидимо до 17:00; 3) четвер замість 15:00, знову ж таки до 20:00 (якщо в Андрія буде гарний настрій). Ось як після такого щиро радіти за товариша?" – написав Железняк.

скріншот у телеграм-каналу Ярослава Железняка

Зазначимо, що раніше на брифінгу Мотовиловець заявляв, що планує поліпшити законодавчу роботу у парламенті.

"Єдиний план. Ми хочемо ефективної роботи Верховної Ради. Ми хочемо ухвалення законів, ми хочемо використовувати унікальний шанс 9-го скликання наявності монобільшості. Ми повинні працювати ефективно, краще. Ми не вважаємо, що перебуваємо в чудовому законодавчому полі. Ми вважаємо, що зміни треба робити", — заявив він. 

Нагадаємо, що Мотовиловця обрали заступником Арахамії 1 листопада на засіданні фракції "Слуга народу". Відомо, що він є операційним директором ДП "ProZorro.Продажі". Мотовиловець – член комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme