У Раді закликають перевірити на наркотики усіх народних депутатів

Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко закликає протестувати усіх народних депутатів на наркотики

Редактор стрічки новин
У Раді закликають перевірити на наркотик…
Фото: Верховна Рада

Про це вона заявила під час свого виступу з трибуни Верховної Ради, передає Depo.ua.

Вона нагадала, що двоє народних депутатів зі "Слуги народу" попалися на водінні у стані наркотичного сп’яніння.

"Уявіть собі, тільки за останній тиждень двох слуг народу зловили на порушення правил дорожнього руху п’яними і в наркотичному дурмані. Яке їхало, таке здибало. Зеленський почав свою бурхливу діяльність з того, що аналізи якійсь кишеньковій структурці здавав, що Україна і досі не бачить їх результатів. То і команду собі набрав відповідну", – зазначила Геращенко.

Тому нардепка закликала тестувати на наркотики усіх народних депутатів.

"Ми зараз звертаємося до зали з тим, що ми чуємо сьогодні від усіх виборців – кожен депутат Верховної Ради України має здати наркотест. Для того аби розуміти, кого позбирали у цій залі", – наголосила вона.  

Нагадаємо, 8 липня Ford Mustang Юрченка, якого немає в декларації нардепа, під час руху заднім ходом вдарив у Львові автомобіль Volkswagen Jetta. Після цього екс-"слуга" вийшов з машини та вибив з рук у водія телефон, на який той знімав відео. Потерпілий водій заявив про ознаки наркотичного сп'яніння у Юрченка.  9 липня Олександр Юрченко написав заяву про напад з боку водія, в якого сам і врізався.

Цього ж дня з'явився документ, згідно із яким Юрченко в момент ДТП був під дією наркотиків, однак сам нардеп це заперечує. 

Також нагадаємо, що пізно увечері 3 липня в Дарницькому районі Києва наряд патрульної поліції зупинив авто Toyota Camry, водієм якого виявився народний депутат від "Слуги народу" Євгеній Брагар. За даними ЗМІ, після спілкування з Брагаром копи запідозрили в нього наркотичне сп’яніння і запропонували поїхати та здати аналізи на вміст наркотиків у крові.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme