У розвідці США вважають, що зможуть ідентифікувати рашистів, які були у Бучі

Розвідка США обіцяє ідентифікувати російських військових, які чинили звірства у Бучі, щоб вони понесли заслужене покарання

Редактор стрічки новин
У розвідці США вважають, що зможуть іден…
Фото: Бучанська міська рада

У розвідуправлінні США заявили, що в найближчому майбутньому визначать і сформують список всіх російських підрозділів, які звірствували в Бучі

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на CNN.

За словами американського військового чиновника, США зараз активно працюють над ідентифікацією російських підрозділів, які скоювали військові злочини в Бучі. Для розвідки США виявлення причетних до інциденту пріоритетним завданням.

Збір і аналіз потоків розвідувальних даних з використанням всіх доступних інструментів і активів ведуться з того часу, як стало відомо про факти військових злочинів.

Водночас співрозмовник телеканалу зазначив, що США, імовірно, публічно не оголосять про свої висновки, і може бути ухвалене рішення залишити це на розсуд України.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ ідентифікували деяких окупантів зі 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту Росії, яка вчиняла воєнні злочини та геноцид проти українців в районі Бучі, Ірпеня та Гостомеля на Київщині.

31 березня місто Буча під Києвом було звільнене від російських окупантів. Російські військові залишили по собі зруйновані та пограбовані будинки, згорілу техніку та сотні вбитих цивільних місцевих. Чимало загиблих були із зав’язаними руками та з білими повʼязками — ними люди позначали, що вони без зброї. 

Читайте також: "Бучанська різанина": Коли Міжнародний трибунал випише ордер на арешт путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme