У селі під Луцьком відкрили сучасну школу, створену в межах "Великого будівництва"

У селі Башлики Луцького району урочисто відкрили нову школу, яку звели в межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Журналіст стрічки новин
У селі під Луцьком відкрили сучасну школ…

На створення навчального закладу для 400 учнів було виділено 118 млн грн, повідомив у Facebook очільник Луцької ОДА Юрій Погуляйко.

"Без сумніву, цього відкриття чекали освітяни, учні та батьки. Адже, до цього діти змушені були позмінно навчатися в непристосованих, сірих приміщеннях", - написав він.

У школі облаштовані сучасний спортивний та актова зали, простора їдальня, кабінети хімії, фізики та біології, прогулянкові павільйони, спортивні майданчики та велике подвір’я.

За словами Погуляйка, навчальний заклад відповідає усім вимогам безбар’єрності. Зокрема, його обладнано ліфтом та пандусами.

"Будувати школу "з нуля" розпочали ще у 2018 році. Основна частина робіт була виконана упродовж 2019-2021 років в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво"", - розповів очільник області.

Він додав, що навчальний процес у школі розпочнеться після отримання дозвільних документів.

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що за ініційованої ним програми "Велике будівництво" вже було зведено та оновлено 200 шкіл. У найближчі роки інфраструктурною програмою планується охопити ще 300 навчальних закладів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme