У "Слузі народу" прокоментували чутки про відставку Тарана восени

Нардеп від "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що поки немає інформації про звільнення міністра оборони Андрія Тарана, однак партія готова підтримати таку пропозицію, якщо її надасть президент

Журналіст стрічки новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ефір "Україна 24".

Арахамія наголосив, що відповідне питання перебуває у вертикалі президента. Водночас обговорення про звільнення Тарана у вересні чи жовтні нині немає.

"Ми як партія президента будемо підтримувати рішення, яке нам буде пропонувати верховний головнокомандувач. Станом на зараз такої немає інформації , що пан Таран піде у вересні або жовтні. Зараз ми готуємося до поїздки в США, думаю, пан Таран буде там грати велику і значну роль, тому мені здається, що ЗМІ зараз неправильно поширюють інформацію, навіть якщо вона буде мати якісь обгрунтування і підтвердження восени, зараз це буде шкодити інтересам України", – зазначив політик.

За його словами, якщо Таран поїде у США як тимчасовий міністр це значно послабить дискусію у Вашингтоні. 

"Я пропоную це питання зараз не піднімати, поки ми не побачимо восени якісь документи", – підсумував Арахамія.

Водночас його колега Федір Веніславський дотримується іншої думки. Він переконаний, що питання звільнення Тарана вже на черзі.

"Президент дає людині, яка допустила якісь помилки їх виправити і показати якийсь результат своєї діяльності. Якщо результата немає попри цей вотум довіри, то звичайно такі особи мають бути звільнені, піти у відставку. Наступним питанням може стати міністр обороти", – зазначив Веніславський.

Нагадаємо, дещо раніше у ЗМІ повідомлялось, що Малюська, Ткаченко і Таран написали заяви на звільнення.

Читайте також: Вслід за Аваковим: Кого з урядовців скоро можуть відправити у відставку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme