У "Слузі народу" пояснили слова Арахамії про розмову Байдена та Зеленського на "підвищених тонах"

У парламентській фракції "Слуга народу" пояснили слова Давида Арахамії про розмову президента України Володимира Зеленського та лідера США Джо Байдена на підвищених тонах

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У "Слузі народу" пояснили слова Арахамії…
Фото: Слуга народу / Facebook

Ситуацію прокоментувала народна депутатка від "СН" Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua

"Щодо "підвищених тонів", Давид у нас такий гарячий хлопець, тому він так подав цю оцінку. Думаю, Давид більше на увазі мав те, що це буде розмова рівноправних партнерів", – сказала Кравчук. 

Раніше її колега по партії та голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія в ефірі одного із українських телеканалів дав свою оцінку майбутній зустрічі президентів України та США.

"Після того, як США і Німеччина офіційно узгодили завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2", непублічна частина зустрічі президентів США й України Джо Байдена і Володимира Зеленського буде проходити на підвищених тонах", – озвучив свої прогнози Арахамія.

За його словами, головна подача на Німеччину і загравання США з Росією – це неформальна коаліція проти Китаю. 

Тим часом у Білому домі оголосили, що чекають українського президента Володимира Зеленського у Вашингтоні 30 серпня.

В Офісі українського президента додали, що незабаром Вашингтон відвідає керівник Офісу президента Андрій Єрмак та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, щоб обговорити змістове наповнення візиту Зеленського до США.

Нагадаємо, нещодавно конгресмени США звернулись до Білого дому з закликом змінити дату візиту президента України Володимира Зеленського до Вашингтона

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme