У "Слузі народу" спрогнозували, коли українцям чекати нового локдауну

Українцям варто готуватися до посилення карантину уже восени, а то й наприкінці літа

Редактор стрічки новин
У "Слузі народу" спрогнозували, коли укр…
Фото: Depo.ua

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Качура спрогнозував, що в Україні можуть ввести новий локдаун через поширення коронавірусу. 

За його словами, карантин у країні можуть посилити уже наприкінці літа або на початку осені цього року, однак локдауни будуть локальними. Про це нардеп заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua.

Качура пояснив, що про можливість введення локальних локдаунів йому відомо про з аналітичної інформації, якою він володіє. Політик зазначив, що українцям скоріш за все жити "в такому режимі" найближчі декілька років.

Політик наголосив, що українцям зараз важливо користуватися засобами індивідуального захисту, навіть після вакцинації проти коронавірусу.

Качура додав, що необхідність вводити локдауни зникне, якщо українці будуть дотримуватися елементарних правил поведінки під час пандемії.

Нагадаємо, раніше голова комітету Ради з питань охорони здоров’я Михайло Радуцький припустив, що в Україні скоро доведеться вводити обмеження для людей, які відмовляються від COVID-вакцинації

Читайте також: Україна на карантині до 31 серпня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme