Скандального нардепа Трухіна виключили зі "Слуги народу"

Народного депутата Олександра Трухіна виключать із партії "Слуга народу"

Редактор стрічки новин
Скандального нардепа Трухіна виключили з…
Фото: sluga-narodu.com

Очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила про виключення з лав партії Олександра Трухіна після публікації відео щодо ДТП з нардепом.

Про це Шуляк повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.  

"Як голова політичної партії "Слуга народу", ухвалила рішення про виключення Олександра Трухіна з лав партії. Це означатиме припинення його повноважень як голови Полтавської обласної організації партії", - повідомила голова партії.

Вона також закликала фракцію "Слуги народу" у Верховній Раді якнайшвидше зібрати засідання та розглянути інцидент за участю Трухіна для ухвалення рішення.

Шуляк про виключення з партії Олександра Трухіна

Про виключення Трухіна з лав партії повідомила і речниця політсили Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі. 

Повідомлення про виключення Трухіна з партії "слуга народу"

Зазначимо, що очільником Полтавської обласної організації політичної партії "Слуга Народу" Трухін був обраний у травні 2021. Він також є заступником голови бюджетного комітету Верховної Ради. 

Нагадаємо, 1 лютого видання "Українська правда" оприлюднило розслідування з ДТП за участі народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна. На відео з місця ДТП "слуга" Трухін зізнався, що був за кермом автомобіля, який потрапив у ДТП, і двічі пропонував поліцейським хабар у 150 тисяч.

Довідка: 23 серпня 2021 року низка ЗМІ повідомили, що народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва.

Сам Трухін тиждень не коментував ДТП, лише 1 вересня зізнався, що був на місці аварії і отримав у ній "черепно-мозкову травму", але не повідомив, чи справді він був за кермом, а також заявив, що жоден із водіїв не був п'яним.

6 вересня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що будь-яка реакція фракції на аварію може розцінюватись як втручання або тиск на розслідування, тому колеги Трухіна чекають висновку експертиз, хто саме був за кермом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme