У соцмережах висміяли активність львівських депутатів в інтересах президента ФК "Рух" Козловського: "ви ще в ООН напишіть"

Львівська облрада звернулася до Президента  України щодо ситуації яка склалася навколо стадіону "Україна"  та небажання ФК "Рух" арендувати "Львів Арену" для своїх матчів

Журналіст відділу новин

Таку надмірну активність місцевих політиків висміяли у соцмережах. 

"Президент України, на думку поважних мужів з ЛОР повинен дати вказівку керівнику УАФ Павелко щоб той … далі тексту.

Ви серьозно?

Ви друзі про хрестик і труси анекдот чули?

Ви апрєдєлітєсь!

Зеленський узурпує владу і займається не властивими функціями? Чи Зеленський "цар" і ви чолобитну йому відправляєте?

Так для розуміння. Асоціація Футболу є недержавною громадською організацією. І ніхто не може втручатися у її діяльність. Маєте питання, звертайтесь до УАФ. До чого тут президент? ВР? Ліга сексуальних реформ?", - написав у Facebook львівський бізнесмен і політик Андрій Мисик. 

Звернення ЛОР до Президента він назвав "дурною і нікчемною" заявою. 

Підтримали Мисика і його дописувачі у коментарях: 

"..ті дєятелі якого до Зеленського пишуть? Хай ще в ООН звернуться";

"…головне, щоб війну не оголосили Венесуелі та почали будівництво морського порту у Львові :)", - кебкують з місцевих депутатів користувачі соцмереж. 

Справа в тому, що президент львівського ФК "Рух" Григорій Козловський шляхом тиску і шантажу намагався арендувати "Львів Арену" за неринкові 100-125 тис. грн за матч. Проте адміністрація державного футбольного об'єкту на таку ціну не погодилася. Там повідомили, що ціна аренди 210 тис грн плюс оплата підігріву поля у зимовий сезон. Така ціна "ледь покриває собівартість", уточнювала директор "Львів Арени" Ольга Манько.

І дійсно, "Металіст" наприклад сплачує за харківський стадіон 300 тис, а "Динамо" за "Олімпійський" - понад 450 тис грн. 

Попри аргументи і наявність фінансової спроможності ФК грати на "Арені Львів", Козловський заявив, що його клуб буде арендувати львівський стадіон "Украіна". Але цей об’єкт не відповідає вимогам безпеки, має невідповідний клас та потребує реконструкції, перш ніж там можуть дозволити матчі УПЛ.

Місцеві львівські депутати, які попередні кілька років, не фінансували "Украіну" і не дбали про належний стан газону й трибун на стадіоні, почали стрімко "ставати на захист" комунальної арени, а тому і вимагають нині від Зеленського реакції в інтересах ФК "Рух". 

Адекватно, натомість, на вже політизований футбольний конфлікт відреагував мер Львова Андрій Садовий. Він закликав місцеві ФК до компромісу і висловив готовність ремонтувати "Україну". 

На разі ж ФК "Рух" шантажує виходом з УПЛ, якщо УАФ не дозволить клубу грати на непридатному стадіоні "Україна".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme