У Сумах наступного року почнеться “Велике будівництво” об’їзної дороги

Упродовж найближчих трьох років у Сумах планують збудувати "з нуля" об’їзну дорогу

Журналіст стрічки новин
У Сумах наступного року почнеться “Велик…

Амбітний план реалізують у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє пресслужба Сумської ОДА.

"Ключовий об’єкт 2022-2024 років – це будівництво об’їзної дороги навколо міста Суми. Станом на сьогодні виготовляється технічне обґрунтування. І думаю за 2022-2024 рік ми зможемо виконати цей об’єкт", - зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Сумській області Іван Романюк.

Крім того, наступного року за програмою президента в області планують завершити капітальний ремонт автомобільної дороги Н-12 Суми – Полтава, провести реконструкцію ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (Штепівський перевал) та капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги Н-07 від с. Правдюки до смт. Недригайлів.

Також у 2022 році планують продовжити відновлення регіональних доріг, зокрема траси Батурин – Конотоп – Суми, Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин.

Загалом за цей рік на Сумщині в рамках "Великого будівництва" відремонтували 222,7 км автомобільних доріг державного значення, що на 30% перевищує річний план президентської програми.

Нагадаємо, в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" з 2019 року і до кінця 2021-го планують оновити 13 тис. км доріг по всій Україні. А в планах до кінця 2024 року – зробити 24 тис. км.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme