У Таїланді пацієнти під кайфом влаштували оргію в COVID-лікарні

Персонал госпіталю поскаржився в поліції на оргії та масові бійки пацієнтів з COVID-19

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
У Таїланді пацієнти під кайфом влаштувал…
Фото: The Nation Thailand

У Таїланді поліція провела рейд в польовому госпіталі, де пацієнти з COVID-19 вживали наркотики і влаштовували оргії.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на видання The Nation Thailand і Thaiger.

У провінції Самут Паркан персонал лікарні поскаржився в поліцію на поведінку пацієнтів. За словами медиків, хворі вживали наркотики і займались груповим сексом. Під час оргії почалася бійка і один з учасників серйозно постраждав.

Після цього правоохоронці провели в лікарні обшуки. На вилучених матеріалах з камер відеоспостереження копи побачили, як пацієнти займаються сексом і приймають наркотики, проте ідентифікувати особи правопорушників не змогли через погану якість запису.

Правоохоронці також оглянули особисті речі пацієнтів, однак наркотики так і не знайшли. Однак у хворих вилучили 23 пачки сигарет, а також вейпи (в Таїланді ці предмети заборонені в лікарнях).

Нагадаємо, з 12 липня Таїланд закрився на жорсткий карантин через агресивний спалах коронавірусу.

Таїландський уряд вирішив запровадити комендантську годину з 21:00 до 04:00, заборону на зібрання понад 5 осіб, припинення руху громадського транспорту з 21:00 до 03:00, закриття громадських/розважальних закладів, що не складають першочергову необхідність для громадян з 20:00 до 04:00.

Зазначимо, що у Таїланді за період пандемії виявили понад мільйон випадків зараження коронавірусів, понад 10 тисяч осіб померли. В середині серпня спостерігався пік захворюваності, число випадків перевищувала 20 тисяч на добу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme