У Вірменії розбився автомобіль з російськими військовими

У результаті дорожньо-транспортної пригоди у Вірменії розбився автомобіль з військовими Збройних сил Росії
 

Журналіст відділу новин
У Вірменії розбився автомобіль з російсь…
Фото: РИА "Новости"

Аварія сталась на трасі Гюмрі-Єреван близько 7-ї ранку в районі населеного пункту Талін. Один російський військовий загинув, ще четверо було поранено.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

За попередніми даними військовий не впорався з керуванням особистого автомобіля та машина перевернулась у кювет.

"Один військовий-контрактник від отриманих травм помер на місці. Четверо військових контрактної служби, що також були в авто на момент ДТП, з травмами середньої ступені тяжкості оперативно доставлені до лікувального закладу, де їм була надана вся необхідна медична допомога", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовці проходили службу у складі 102-ї військової бази збройних сил Росії розташованої у Вірменії. База підпорядкована Групі російських військ у Закавказзі Південного військового округу Російської Федерації.

Чисельність особового складу бази складає близько 5 тисяч чоловік. Окрім громадян Росії на ній також несуть службу і вірмени.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року у Вірменії на кордоні з Азербайджаном був збитий російський ударний гелікоптер Мі-24. Тоді два члени екіпажу загинули, ще одного евакуювали з травмами середньої тяжкості на аеродром базування. Борт перебував на озброєнні тієї ж 102-ї військової бази.

Читайте також: Премія Дарвіна для російських військових: Вісім курйозних випадків з трагічними наслідками

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme