UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У ВООЗ назвали дві умови для завершення пандемії COVID-19 у світі

Глава Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге назвав дві умови для закінчення пандемії коронавірусу у світі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У ВООЗ назвали дві умови для завершення…
Фото: Pixabay

За його словами, для цього потрібно провести вакцинацію проти коронавірусу щонайменше 70% всього населення та розробити ефективні противірусні препарати.

Про це Клюге повідомив у інтерв'ю для російського видання "ТАСС", пише Depo.ua.

"Вона закінчиться, коли ми зміцнимо наші системи охорони здоров'я і навчимо наших майбутніх медичних працівників, як краще підготуватися до наступної пандемії", – наголосив він.

Глава регіонального бюро ВООЗ додав, що на завершення пандемії також може повпливати реакція окремих країн.

"Вона закінчиться, коли ми перестанемо реагувати на кризу як окремі національні держави і виступимо проти неї всі разом, як одна сім'я. Вона закінчиться, коли всі без винятку озброяться наукою і візьмуть на себе відповідальність за свої дії", – зауважив Клюге.

Зауважимо, дещо раніше президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила про вакцинацію проти коронавірусу 78% дорослого населення Європейського Союзу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що є група людей, які не хворіють на коронавірус, хоча можуть працювати в медустановах та наражатися на високий ризик. Як йдеться в дослідженні британських учених, такі люди мають підвищений рівень Т-клітин, тому і не хворіють на коронавірус. Водночас інші люди, перебуваючи в тих же умовах, легко підхоплюють хворобу. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme