UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У ВООЗ не зафіксували жодної смерті від COVID-штаму "Омікрон"

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) не зафіксувала смертельних випадків від нового штаму коронавірусу під назвою "Омікрон"

Журналіст відділу новин
У ВООЗ не зафіксували жодної смерті від…
Фото: Рixabay

У ВООЗ повідомили також, що для того, щоб визначити, наскільки заразний "Омікрон", чи викликає він більш тяжкий перебіг хвороби й наскільки ефективні проти нього ліки та вакцини можуть знадобитися тижні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на The Guardian.

Водночас, за словами глави Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіни Георгієвої, новий варіант коронавірусу може уповільнити відновлення світової економіки, як це було з COVID-штамом "Дельта".

"Ще до появи цього нового варіанта ми були стурбовані тим, що відновлення, хоч і продовжується, дещо втрачає динаміку… Новий варіант, який може дуже швидко поширитись, може підірвати довіру", – пояснила вона.

За словами глави Червоного Хреста Франческо Рокка, поява "Омікрону" стала "остаточним доказом" небезпеки нерівних показників вакцинації у світі.

Нагадаємо, раніше у ВООЗ розповіли, чи підійдуть старі карантинні заходи проти "Омікрона". Також Всесвітня організація охорони здоров'я пояснила, як протидіяти новому COVID-штаму "Омікрон".

Читайте також: Новий штам коронавірусу "Омікрон": Чим він небезпечний та як проявляється

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme