У всіх рашистів забирають документи, щоб родичі не могли їх опізнати, – Денисенко

Радник голови МВС Вадим Денисенко повідомив, що у всіх російських військовослужбовців, яких відправляють воювати в Україну, забирають документи

Журналіст відділу новин
У всіх рашистів забирають документи, щоб…
Фото: Макс Лєвін

Так в подальшому їх не зможуть опізнати родичі.

Про це Денисенко розповів в ефірі телемарафону, передає Depo.ua.

Крім того, він висловив сподівання, що сьогодні, 16 березня, вдасться продовжити гуманітарні коридори, оскільки здебільшого це залежить від особистої позиції керівника кремля володимира путіна.

"Тому що все, що відбувається в Маріуполі й Харкові, на моє глибоке переконання, це особиста вказівка путіна щодо блокади Маріуполя і знищення Маріуполя й Харкова. Крім того, зараз російські кораблі починають обстрілювати Маріуполь з моря. Ситуація складна", – пояснив Денисенко.

Він нагадав, що раніше був убитий російський генерал-майор Мітяєв, однак при ньому не виявилося документів.

"Не слід забувати, що вчора була серйозна перемога в самому Маріуполі, коли наші війська змогли знищити велику кількість російської техніки. Був убитий російський генерал-майор Мітяєв. Я хотів би звернути увагу, що у Мітяєва не було документів. Ми вже тиждень помічаємо, що у всіх російських військових забирають документи, щоб їх родичі не могли опізнати. Навіть у генерал-майора забирають документи", – підсумував Денисенко.

Нагадаємо, дещо раніше Генштаб ЗСУ оприлюднив нові дані про втрати росіян під час війни в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme