У залі суду, де Порошенку мають обрати запобіжний захід, почали співати колядки (ВІДЕО)

У залі Печерського суду в Києві, де мають обрати п'ятому президенту Петру Порошенку запобіжний захід у "вугільній справі", почали співати колядки

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У залі суду, де Порошенку мають обрати з…
Фото: Facebook Ірини Фріз

Слідчий суддя Олексій Соколов досі не повернувся з дорадчої кімнати, після понад трьох годин, тому люди почали співати колядки.

Про це повідомляє Depo.ua.

"У залі Печерського суду в Києві, де приймається рішення у міру запобіжного заходу Порошенка, почали співати колядки, видно на трансляції УНН. Суддя пішов у дорадчу кімнату для ухвалення рішення більше трьох годин тому, жодної інформації про те, коли засідання відновиться, немає", – йдеться у повідомленні РБК.

Нагадаємо, раніше очільник штабу "ЄС" Олександр Турчинов заявив, що судді Олексію Соколову стало зле. Дещо згодом у ЗМІ спростували цю інформацію. Суддя пішов до дорадчої кімнати ще о 17:40.

Довідка: 20 грудня Порошенку висунули підозру у державній зраді у справі про постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу. Кримінальну справу проти політика порушили на тлі забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння 2014-2015 років.

21 грудня Порошенко записав відеозвернення, в якому заявив, що перебуває у Польщі й повернеться в Україну із закордонної ділової поїздки в першій половині січня. Також він уточнив, що не з'явиться на допит ДБР. 

Згодом адвокат Ігор Головань повідомив, що Офіс генерального прокурора подав до Печерського районного суду Києва клопотання про арешт майна Порошенка.

6 січня Печерський суд підтримав клопотання Офісу генпрокурора щодо арешту майна Порошенка. Відповідну ухвалу суду було оголошено під час судового засідання. Інформацію про арешт майна Порошенка підтвердили і в Офісі генпрокурора. 

Порошенко ж повідомив, що по поверненню в Україну планує з'явитися на суді та провести зустріч із генпрокуроркою Іриною Венедіктовою.

Читайте також: Порошенко повернувся в Україну: Хроніка подій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme