UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Зеленського не бачать підстав для зміни міністра оборони

Ніщо не вказує на те, що найближчим часом відбудеться зміна міністра оборони України Андрія Тарана на когось іншого
 

Журналіст відділу новин
У Зеленського не бачать підстав для змін…
Фото: ОП

Прес-секретар президента країни Володимира Зеленського Сергій Никифоров вважає, що наразі немає ознак можливої зміни міністра оборони.

Про це він заявив під час брифінгу за результатами засідання РНБО, інформує Depo.ua.

"Міністр оборони був разом з президентом у складі президентської делегації, яка літала зараз на Схід. Ніщо не вказує на те, що можлива зміна міністра оборони", – зазначив Никифоров.

Як відомо, 14 жовтня президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Донецької області у День захисників і захисниць України відвідав передові позиції ЗСУ в зоні проведення Операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, 13 липня у ЗМІ з'явилась інформація, що міністр юстиції Денис Малюська, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко і міністр оборони Андрій Таран написали заяви на звільнення.

21 липня, на засіданні Кабінету міністрів України звільнили трьох заступників міністра оборони Андрія Тарана: Олександра Миронюка, Ігоря Старобінського та Ігоря Халімона. Тоді ж джерела в уряді повідомляли, що й під самим міністром крісло теж хитається.

29 липня голова фракції "Слуга народу" у ВР Давид Арахамія заявив, що поки немає інформації про звільнення міністра оборони Андрія Тарана, однак партія готова підтримати таку пропозицію, якщо її надасть президент.

31 серпня джерела у парламенті повідомляли, що новим міністром оборони, після серії співбесід та консультацій в Офісі президента, вірогідно буде призначений Юрій Гусев, який зараз очолює концерн "Укроборонпром".

28 вересня народна депутатка з фракції "Слуга народу" Галина Янченко заявила, що міністра оборони Андрія Тарана звільнять одразу ж, як погодять кандидатуру його наступника.

Читайте також: Миронюк, Старобінський та Халімон: Чому звільнилися заступники міністра оборони

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme