UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Зеленського прокоментували чутки про конфлікт між Банковою та Ахметовим: "Незрозуміло, яка у нього мета"

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував чутки про можливий конфлікт між президентом Володимиром Зеленським та олігархом Рінатом Ахметовим

Журналіст відділу новин
У Зеленського прокоментували чутки про к…
Фото: Facebook Подоляка

За словами Подоляка, з боку Банкової немає ніяких проблем. "Держава спілкується з усіма однаково – за допомогою закону. Спілкується коректно і з повагою", – зазначив радник Андрія Єрмака.

А от щодо Ахметова, то у Офісі президента поки що не розуміють, яка у олігарха мета, передає Depo.ua із посиланням на "Радіо Свобода".

"Яка мета у пана Ахметова, сьогодні не зовсім очевидно. Максимальні сировинні прибутки? Консервація старих правил? Держава, яка не має стабільності? Можна говорити в інтерв'ю все що завгодно, але реально промовистими завжди є тільки дії", – заявив Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, що з телеканалами, які належать Ахметову, влада співпрацює без тиску і тіньових домовленостей.

"Єдине, що можуть забезпечити комунікаційники партії "Слуга народу", Кабміну чи Офісу президента, – це координацію присутності тих спікерів, яких запрошують у відповідні формати та відповідну фактичну підготовку до конкретних питань", – наголосив Подоляк.

Нагадаємо, 23 вересня Верховна Рада ухвалила законопроект про олігархів у другому читанні та в цілому.

Закон підтримали 279 депутатів – фракція "Слуга народу" (229 голосів), група "Довіра" (15), "За Майбутнє" (18) та фракція "Голос" (11). У "Голосі" закон підтримала група, що протистоїть лідеру партії Кірі Рудик та голові фракції Ярославу Железняку.

5 листопада закон про олігархів підписав президент Володимир Зеленський.

8 листопада міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що РНБО зможе поповнити список олігархів лише наприкінці травня 2022 року.

Сам Рінат Ахметов заперечив, що манера спілкування представників Офісу президента із ним та його людьми погіршила його стосунки з командою Володимира Зеленського

Читайте також: Коломойський vs Ахметов: Чим завершиться інформатака на Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme