UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Зеленського розповіли, з яких джерел він отримує інформацію

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, з яких джерел голова держави отримує необхідну йому інформацію

Журналіст стрічки новин
У Зеленського розповіли, з яких джерел в…

За словами Подоляка, Володимир Зеленський є активним користувачем різних платформ поширення інформації – від класичних ЗМІ до соціальних мереж.

Як пише Depo.ua, про це посадовець розповів у коментарі програмі "Свобода слова Савіка Шустера", відповідаючи на запитання, з яких джерел президент отримує інформацію.

"Він (Зеленський, – ред.) сам дізнається, він сам дуже активний користувач різних платформ - телебачення, Інстаграм, Телеграм, будь-яка соціальна мережа, онлайн-ЗМІ", – зауважив Подоляк.

Радник очільника ОП також зазначив, що Зеленський особисто активно відстежує суспільну реакцію на ті чи інші ініціативи.

Нагадаємо, днями ведуча "UA: Перший" заявила про тиск з боку Офісу президента. Мирослава Барчук розповіла, що ОП "давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції "Слуга народу".

Також вона навела деякі приклади вимог з боку ОП щодо присутності гостей в ефірі її програми. Коли телеканал не став виконувати ультиматуми, за словами журналістки, представники "Слуги народу" не прийшли на ефір. На думку Барчук, така поведінка ОП несе загрозу для свободи слова і незалежної журналістики в цілому, тому пропускати ці "сигнали" не варто.

Президент Володимир Зеленський також відреагував на скандал з телеканалом. Він заявив, що ніколи раніше не чув про журналістку Мирославу Барчук і не знає, хто вона така. Президент зазначив, що вся ця історія має дивний вигляд та може бути простим "хайпом".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme