У Зеленського сказали, як комунікують з Пінчуком

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що в ОП немає ніякої особливої комунікації з українським олігархом Віктором Пінчуком

Журналіст відділу новин
У Зеленського сказали, як комунікують з…
Фото: Depo.ua

Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна" "Олігарх №2. Як Віктор Пінчук будує відносини з владою при президентові Зеленському", передає Depo.ua.

За словами Подоляка, Офіс президента комунікує з Пінчуком так само, як і з іншими представниками надвеликого бізнесу.

Ще один співрозмовник видання уточнив, що Пінчук – не з тих людей, хто буде нав'язуватися. Водночас, якщо у нього виникає будь-яке питання до Банкової, – він його озвучує.

Джерела повідомляють, нібито у порівнянні з іншими представниками великого бізнесу Пінчук "не так сильно нахабніє", тому до нього і питань менше.

Політолог Володимир Фесенко уточнив, що головний козир мільярдера – дружелюбність. Саме з нього він заходить до будь-якої команди на Банковій. При цьому, на думку експерта, Пінчук виглядає більш виграшно, ніж інші представники "олігархічного прошарку".

"У нього інша медійна стратегія. Він не заходить у поле новинних телеканалів. Його ЗМІ обмежуються телешоу і "Фактами". Пінчук возиться з цими музеями, "зеленими" металургійними заводами, але це реально його ідейне мислення. Він не ховається під цим образом", – додало джерело в оточенні президента.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, хто став найбагатшим українцем за версією Forbes.

Читайте також: Час для торгів: Скільки олігархів залишиться до другого читання закону про них

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme