Україна досі на другому місці у Європі за добовою смертністю від COVID-19

У світі 26 жовтня діагностували понад 473 тисячі нових випадків коронавірусу

Журналіст відділу новин
Україна досі на другому місці у Європі з…
Фото: ЕРА

Найбільше хворих виявили у США, Британії Росії. За добовою смертністю від коронавірусу в Європі лідирують Росія, Україна та Румунія.

Як пише Depo.ua, про це свідчать дані сайту Worldometers

Зокрема, у США зафіксували понад 76 тисяч нових хворих, у Британії – майже 44 тисячі, а на Росії – понад 36 тисяч нових випадків COVID-19. Далі за кількістю хворих у рейтингу – Туреччина і Німеччина.

У світі за добовою смертністю від коронавірусу лідирують США і Росія. Україна – на четвертому місці. У Європі за добовим приростом хвороби лідирують Британія, Росія і Німеччина, а за добовою смертністю від коронавірусу – Росія, Україна та Румунія.

Наразі у світі нараховується понад 18 млн активних випадків захворювання.

З початку пандемії підтверджено 4 987 767 смертей від COVID-19.

Нагадаємо, що в Україні 26 жовтня зафіксували 692 летальних випадків внаслідок ускладнень коронавірусу. А загалом в країні з початку пандемії померли 65 628 людей.

Раніше міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко заявив, що у двох південно-східних областях України ліжка із киснем уже заповнені на 80%. Йдеться про Запорізьку та Донецьку області.

Як відомо, наразі у "червоній" зоні карантину перебувають Херсонська, Запорізька, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Рівненська та Миколаївська області.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme