"Україна посилала мене на*уй 5 років": Сестра Сенцова пояснила свою скандальну заяву

Двоюрідна сестра режисера і екс-політв'язня Олега Сенцова заявляє, що це Україна "посилала" її п'ять років, тому вона хоче виїхати на батьківщину – до Росії

Редактор стрічки новин
"Україна посилала мене на*уй 5 років": С…

Наталія Каплан заявила, що в Україні її використовують "тільки як сестру Сенцова", та поскаржилася на безгрошів'я і корупцію.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Україна посилала мене на*уй 5 років, а я всього лише пост у ФБ проти написала. Та відпишіться ви вже", - написала Каплан.

Вона запевнила, що не продасться Путіну, бо той для неї "ворог довше, ніж для України".

Наталія Каплан допис у ФБ

Допис Наталія Каплан у ФБ про Україну

У коментарях до допису на зауваження журналістки Ірини Ромалійської, що своїми заявами Каплан ображає багатьох людей, які добре до неї ставилися, та заявила, що в Україні її всі використовували виключно як "сестру Сенцова". 

"А я не розумію, як до мене ставилися. Я бачу лише, що в цій країні мене використовували як сестру Сенцова, кому ексклюзив злити, кому з плакатом постояти. Всі. Він вийшов. Мені тільки біль. Я повірила в Україну, але її слогани не мають під собою ґрунту. Тут я тільки сестра Сенцова, мене просто використовували. І мені пос*ать, що я когось ображаю", – написала Каплан.

Вона також поскаржилася на відсутність роботи та безгрошів'я.

"Тут у мене навіть найнеобхіднішого нема, жебрати я не вмію і для мене це принизливо, а заробляти я можу тільки не будучи сестрою Сенцова, а в Україні це неможливо, тут на кожному розі вимагають або хабар або кумівство", – написала жінка. 

Також на один з коментарів, в яких користувачі соцмережі закликають Сенцова відреагувати на заяви родички, Каплан відповіла: "А як ви відреагуйте, якщо я скажу, що більше не сестра Олега Сенцова?"

Наталія Каплан пояснила, чому хоче поїхати з України

Нагадаємо, вчора, 20 вересня, двоюрідна сестра режисера і екс-політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан у грубій формі висловилася про Україну, назвавши її "найгіршою країною для еміграції", та заявила, що їде додому. 

Як відомо, після незаконного арешту Сенцова Наталія розгорнула велику правозахисну діяльність, розповідала про нього на різних платформах, вела блог, брала участь у закордонних поїздках. В 2017 році переїхала до Києва, а до цього жила в Москві. Зараз працює журналістом.

В травні 2019 вона отримала українське громадянство. У 2020 році в інтерв'ю вона розповіла, що пишається Україною  і українцями, та дуже вдячна, що її прийняли в нашій країні.

Читайте також: Що відомо про Наталію Каплан, яка дуже грубо "повертається додому"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme