Україні потрібен оборонний союз з ядерною зброєю, – Данілов

Україні необхідно укласти новий оборонний союз, у якому обов’язково має бути країна, що володіє ядерною зброєю, зокрема, Британією

Журналіст стрічки новин
Україні потрібен оборонний союз з ядерно…
Фото: Прес-служба РНБО

Водночас у РНБО спростували заявили де-факто президента Білоруслі олександра лукашенка про те, що Україна нібито запустила в них ракетою "Точка-У" .

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє Depo.ua  з посиланням на прес-центр РНБО.

"Ми цивілізована нація, ми не вбиваємо дітей та жінок, а захищаємо свою землю. За даними, які є у нашому розпорядженні, переважна більшість білоруських військових відмовляються вступати у війну на боці рашистів. Білоруси бачать, що сьогодні дух нашого війська, нашого суспільства, – величезний. Крім того, вони бачать, скільки трупів росіян та поранених привозять з України", – наголосив Данілов.

За його словами, уже весь світ розуміє, що відбувається в Україні.

"На жаль, не всі країни реагують адекватно. Але ми переможемо. Згадайте, як поводилися перед Другою світовою деякі країни. Для них важливі не демократичні цінності, а гроші. Спочатку вони заплющили очі на захоплення Криму, згодом – на окупацію частини Луганської і Донецької областей. Без застосування сили ворога побороти неможливо, і ми дуже вдячні країнам, які нам допомагають. Але є й такі, які кинули нас у складну хвилину. Вони теж будуть відомі", – зауважив секретар РНБО.

Данілов зауважив, що купа міжнародних організацій, створених після Другої світової, ні на що не впливають, а тільки висловлюють стурбованість.

"Україні необхідно укласти новий оборонний союз, у якому обов’язково має бути країна, що володіє ядерною зброєю. Сьогодні це Велика Британія", – наголосив він.

Нагадаємо, дещо раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що хоче новий колективний договір безпеки України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme