Українка перемогла на конкурсі "Міс світу плюс сайз"

На конкурсі "Міс світу плюс сайз" ("Miss World Plus Size"), який відбувся в ОАЕ, перемогу здобула киянка Вікторія Щєлко
 

Журналіст відділу новин
Українка перемогла на конкурсі "Міс світ…
Фото: Вікторія Щєлко Facebook

Таким чином наступного року конкурс "Міс світу плюс сайз" буде проходити в Україні.

Про це повідомила переможниця на прес-конференції, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"У 2017 році я намагалася посісти перше місце, але тоді мене перемогла учасниця з Філіппін, але зараз, у 2021 році, я все-таки привезла корону – перше місце в Україну. Тому чекаємо конкурс в Україні наступного року", – сказала Щєлко.

Вона зазначила, що загалом у конкурсі взяла участь 51 представниця з різних країн. До учасниць не висувалося жодних обмежень щодо віку та форм.

За словами Вікторії, головною метою її участі у конкурсі була не просто перемога, а прагнення презентувати державу, представити українську жінку у світі.

"Накриклад, для презентації національного костюму я привезла шматочок української землі і колоски. Тому що хотілося показати шматочок України. Також на конкурсі я виконала українську народну пісню", – каже Щєлко.

Киянка розповіла, що її підготовка до конкурсу тривала чотири місяці. Водночас, вона закликала державу надати підтримку у підготовці конкурсу "Міс світу плюс сайз", який відбудеться в Україні наступного року.

"З одного боку, я дуже щаслива, а з іншого – у мене є велике хвилювання. Я неодноразово зверталася до органів держави з листами та проханнями підтримати мою поїздку. На жаль, так відбулося, що жодна державна установа не підтримала піготовку учасниці. 51 країна брала участь і більшість з них приїхали з підтримкою держави", – сказала Щєлко.

Довідка: Вікторія Щєлко – відома модель, керівниця проєкту "Міс Україна плюс сайз", володарка численних титулів на міжнародних конкурсах краси. Вона першою представляла Україну на "Miss World Plus Size", де посіла призове місце.

Нагадаємо, 7 вересня переможницею американського конкурсу краси Ms. World International стала Валерія Байрамова з Києва.

Читайте також: Її тіло – її діло: Ікони українського бодіпозитиву

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme