UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українська ППО змусила росіян зменшити свою присутність в українському небі

У суботу, 19 березня, противник суттєво зменшив свою присутність в українському небі
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Українська ППО змусила росіян зменшити с…
Фото: ЗСУ

Через це протиповітряна оборона збила лише три вертольоти російських окупантів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Командування Повітряних сил ЗСУ.

"Противник суттєво зменшив свою присутність в українському небі. Тому, на жаль, протиповітряна оборона сьогодні збила всього три вертольоти російських фашистів. Тож денний план утилізації повітряних рашистів не виконано", – йдеться у повідомленні.

У Командування зазначило, що аби цей план було перевиконано, Повітряні сили очікують від наших союзників не лише заяв та оплесків на адресу українських героїв, а дієвої допомоги – сучасні системи ППО та винищувачі.

"Нині Повітряні сили успішно б'ють окупантів зброєю 80-х років випуску, а рашисти застосовують проти нас новітню зброю – гіперзвукові ракети та літаки, що суттєво переважають наші,  як у кількості, так і у бойових характеристиках", – нагадують українській військові льотчики.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 19 березня українські військові ліквідували понад 14 400 російських окупантів і знищили понад дві тисячі одиниць російської військової техніки.

Читайте також: 24-й день війни: ЗСУ стримали ворога на Донеччині і звільнили кілька сіл на Київщині 18 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme