Українські пожежники врятували два селища у Греції (ФОТО)

Українські рятувальники впродовж минулої доби ліквідували у Греції окремі осередки лісових пожеж по фронту 2 250 метрів та врятував два населених пункти – Спатарі і Метохи
 

Журналіст відділу новин
Українські пожежники врятували два селищ…
Фото: ДСНС

Зокрема, врятовано від вогню 27 житлових будинків, 1 культову споруду, 33 господарчі будівлі, 1 зерносховище, 1 притулок для собак, 54 вулики та стадо овець.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Протягом 7 серпня зведеним загоном ДСНС чисельністю 100 осіб на території периферії "Спатарі" у Греції ліквідовано окремі осередки пожежі по фронту 2 тис. 250 м, глибиною до 200 м. Врятовано дів населених пункти: с. Спатарі та с. Метохи", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що роботи з ліквідації пожеж у Греції тривають.

Нагадаємо, 1 серпня у Греції спалахнули масштабні лісові пожежі а місцеві рятувальники почали підготовку до евакуації людей.

6 серпня зранку президент України Володимир Зеленський анонсував надання допомоги Греції, яка потерпає від масштабних пожеж. За кілька годин Кабмін ухвалив протокольне рішення про відправку загону рятувальників до Греції.

Того ж вечора сотня українських вогнеборців прибули до аеропорту грецької столиці Афін, де їх зустріли представники місцевої влади.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme