Українські зенітники тренувались відбивати атаку з повітря (ФОТО, ВІДЕО)

На одному з військових полігонів на півдні України пройшли тренування з протиповітряної оборони зенітно-ракетних підрозділів Збройних сил України
 

Журналіст відділу новин
Українські зенітники тренувались відбива…
Фото: Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Бойові розрахунки зенітно-ракетних комплексів "Бук", "Оса" та С-300 вдосконалювали свої навички з протиповітряної оборони.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

"Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів "Бук", "Оса" та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ та важливих об'єктів інфраструктури в режимі максимально наближеному до бойового", – пояснив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Він повідомив, що в ході практичної фази навчань засоби протиповітряної оборони відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, а також відпрацювали завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об'єктів.

"Навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Тому, в процесі їх планування враховувався узагальнений аналіз досвіду проведення бойових дій, – підкреслив Сергій Наєв.

За його словами військовослужбовці, які брали участь у тренуванні, з поставленими завданнями впоралися і мета тренування була досягнута.

Нагадаємо, 26 серпня бійці відділу спеціальних дій Маріупольського загону Морської охорони спільно зі спецпризначенцями ВМС ЗСУ провели навчання з безпарашутного десантування.

28 серпня снайпери ЗСУ провели тренування неподалік адмінкордону з окупованим Кримом.

Читайте також: Військові навчання у більшості областей: Як Україна готується дати відсіч Росії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme