Українських аграріїв звільнять від податків: Чому і кого саме

У наступні роки аграрії, які займаються переробленням кукурудзи, будуть звільнені від великої кількості податків

Журналіст стрічки новин
Українських аграріїв звільнять від подат…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

У 2021 році Україна отримає урожай кукурудзи в обсязі 40 млн тонн – цей показник є рекордним за всю історію країни, він забезпечить енергонезалежність нашої держави.

Про це пише Depo.ua із посиланням на прес-службу Міністерства аграрної політики та продовольства.

"Стратегія Мінагрополітики полягає в тому, що перероблення буде звільнене від великої кількості податків. Воно отримає пільгові умови в режимі інвестиційних нянь. І в наступні роки ті, хто переробляють, будуть отримувати велику підтримку від держави", – йдеться в повідомленні.

урожай кукурудзи

Міністр агрополітики Роман Лещенко зазначив, що перероблення кукурудзи забезпечить Україну своїм газом, своїм паливом і своїми якісними кормами, які сформують нашій державі додану вартість на десятки мільярдів доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна готується до відкриття американського ринку зернових. Американські експерти очікують, що Україна у 2021/22 маркетинговому році (МР) експортує рекордні 23,5 млн тонн пшениці. Також, згідно із прогнозами Міністерства сільського господарства США, у поточному МР експорт української кукурудзи має зрости до 32 млн тонн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme