Український інститут майбутнього підготував доповідь "Візит Зеленського до Німеччини та США: як виграти надскладні вибори"

Український інститут майбутнього (УІМ) презентував програму дій для президента Володимира Зеленського під час візиту до Німеччини та США

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку директора УІМ Вадима Денисенка.

"Тут, в нашій пісочниці, ми зациклилися на голосуваннях за ВККС чи САП і вважаємо, що це є основою нашого процвітання і запорукою дружби з ЄС чи США. Насправді, це вершина айсберга, яка дозволяє нас тримати на короткому повідку, але майже ніяк не впливає на посилення держави в найширшому значенні цього слова (без консенсусу еліт і продажності за копійки ніякої боротьби з корупцією не буде, міжнародними вже обирали і керівників НАБУ та САП)", – заявив Денисенко.

Саме тому Український інститут майбутнього, який очолює Вадим Денисенко, написав дорожню карту, про те, що мав би говорити Володимир Зеленський в Вашингтоні та Берліні.

За словами Денисенка, Україна переможе, якщо з Вашингтона Зеленський привезе конкретні економічні проекти і підтримку в побудові певних геополітичних конструкцій. Але "Якщо з цих вояжів він привезе умовний мільярд за Північний потік-2 і обіцянки домовлятися - вважайте, що ми програли", – упевнений виконавчий директор УІМ.

УІМ підготував дорожню карту для візиту Зеленського в Німеччину і США

Повний текст доповіді можна прочитати за лінком.

Нагадаємо, президенти США та України Байден і Зеленський спілкувалися телефоном 7 червня перед зустріччю президента США з російським лідером Володимиром Путіним. Згодом очільник МЗС Кулеба заявив, що зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня в США. 

17 червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд телефоном обговорили деталі майбутнього візиту президента Володимира Зеленського до Сполучених Штатів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme