Український репер Kyivstoner не знає про війну на Донбасі: Подробиці скандалу зі Стерненком

Український репер Альберт Васильєв, відомий як Kyivstoner, потрапив у скандал через те, що зробив вид, ніби не знає про російсько-українську війну

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Український репер Kyivstoner не знає про…
Скріншот

Зокрема Васильєв потрапив у скандал після того, як закликав росіян приїжджати до України, пошепки скандуючи "Росія". Це показав в одному зі своїх відеороликів громадський діяч Сергій Стерненко.

За словами активіста, репер має чимало друзів на Росії, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Стерненка.

Зазначається, що після виходу ролика, Васильєву почали писати люди з відповідними запитаннями. У відповідь репер робив вид, ніби вперше чує про війну

Крім того, в одному з листувань у мережі знаменитість поцікавився, чому бачитися з росіянами чи скандувати "Росія" – це злочин. На що йому відповіли, що в Україні вже вісім років триває війна.

"У нас зараз війна? Зачекай. А якщо вона у нас, чому ти не на війні, а у своєму Львові? У Львові – війна?" – написав Kyivstoner.

Стерненко з посиланням на УНІАН нагадав, що на сході України пройшли війну майже 32 тисячі киян, серед яких – 400 загинули.

"Здається, Альберт просить киян пояснити йому це. Пояснити, завдяки кому він живе у мирному місті, де не падають російські снаряди і не панують окупанти, яких він кличе", – зауважив активіст.

Нагадаємо, у серпня у скандал потрапила українська реперка Альона Альона, яка влаштувала дрифт на Софійській площі, результатом якого стала понівечена пам'ятка ЮНЕСКО. Все розпочалося з того, що зірку запросив до рекламного ролика відомий бренд Red Bull. Реперка сиділа в одному з авто, а за кремом був відомий європейський перегонник. У підсумку було зіпсовано бруківку: на ній залишилися сліди від шин авто. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme