Укравтодор показав, як на "Великому будівництві" у Запоріжжі готують до відкриття вантовий міст (ВІДЕО)

У Запоріжжі завершили асфальтувати і наносити розмітку на новому вантовому мосту через Дніпро. Це покриття є тимчасовим і дозволить відкрити рух транспорту вже найближчим часом

Укравтодор показав, як на "Великому буді…

Відеозапис того, як виконувались роботи, опублікував Укравтодор.

"І вдень, і вночі мостобудівники влаштовували тимчасове дорожнє покриття на вантовому мосту, аби прискорити відкриття руху та розвантаження Хортиці від заторів", - уточнюють в автодорі.

З поверненням теплої та сухої погоди тимчасовий асфальт замінять на постійний гусасфальт, обробивши плиту проїзду гідроізоляційним шаром.

Нагадаємо, ансамбль Запорізьких мостів створюють за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Комплекс складається з балкового і вантового мостів, автомагістралі протяжністю понад 9 км і 6 транспортних розв’язок. Він з’єднує два береги міста Запоріжжя та острів Хортицю. Першу частину балкового мосту відкрили для руху транспорту в грудні 2020 року.

Як заявляв президент Володимир Зеленський, за програмою "Велике будівництво" вже оновлено 560 мостів і мостових переходів. Завдання на наступні 2 роки – збудувати й відновити ще 810 мостів і мостових переходів, серед яких найбільшими проєктами є нові мості у Запоріжжі, Кременчуці та Ямполі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme