"Укравтодор" та військові закликали українців демонтувати дорожні знаки: Окупанти не орієнтуються на місцевості

В "Укравтодорі" закликали територіальні громади та органи місцевого самоврядування демонтувати дорожні знаки на всіх дорогах країни

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Укравтодор" та військові закликали укра…
Фото: "Укравтодор"

Пріоритетом №1 називають вказівні знаки та назви населених пунктів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Демонтуємо дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритет #1 — вказівні знаки, назви населених пунктів. Зібрані знаки передаємо місцевій владі або дорожникам. У ворога жалюгідний зв‘язок, вони не орієнтуються на місцевості. Давайте допоможемо їм потрапити прямісінько у пекло. Укравтодор закликає усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування негайно розпочати демонтаж дорожніх знаків поблизу", – йдеться у повідомленні.

"Укравтодор" закликає українців демонтувати дорожні знаки: Росіяни не орієнтуються на місцевості

Водночас українські військові на офіційних сторінках також закликали демонтувати таблички з номерами і назвами вулиць/міст/сіл у своїх регіонах.

"ДЕЗОРІЄНТУЙМО ВОРОГА РАЗОМ! Аби спантеличити та дезорієнтувати ворога, який незаконно пересувається дорогами України, закликаємо громадян до наступної ініціативи: - познімати таблички з номерами і назвами вулиць/міст/сіл у своїх регіонах. Зробімо все можливе для якнайшвидшого очищення України від російського окупанта", – закликали військові.

Українські військові закликають громадян демонтувати таблички з назвами вулиць

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme