Укргазбанк підключив шерінг цифрових документів за допомогою застосунку "Дія"

Державний Укргазбанк запровадив нову послугу: нові клієнти матимуть змогу пройти дистанційну ідентифікацію та верифікацію за допомогою шерингу документів у сервісі "Дія" через мобільний додаток "ЕКО-банк Онлайн"

Журналіст відділу новин
Укргазбанк підключив шерінг цифрових док…

Про це повідомили в "Укргазбанку",  пише Depo.ua.

У фінустанові нагадали, що шерінг – це отримання копій цифрових документів, підписаних особистим КЕП користувача "Дії" ("Дія.Підпис"), у вашу систему. Йдеться про можливість отримувати копії цифрових документів за допомогою мобільного застосунку "Дія" у форматі PDF-файлів.

Провести верифікацію можна за допомогою "Дії" через "ЕКО-банк Онлайн". Для цього треба:

1.    Завантажити мобільний застосунок "ЕКО-банк Онлайн".

2.    Ввести свій номер телефону (авторизація підтвердиться ОТП – паролем у вигляді SMS) та створити особистий пароль для входу у застосунок.

3.    Новий клієнт проходитиме верифікацію та ідентифікацію за допомогою функції шерінгу e-паспорту: обравши опцію "Передати через "Дія", перейде до "Дії".

Важливо пам'ятати: щоб передати документи банку, у користувача має бути створений "Дія.Підпис". В іншому випадку - необхідно його створити.

4.    Користувач підтверджує передачу документів у "Дії" та при успішній автентифікації - автоматично спрямовується на сторінку застосунку "ЕКО-банк Онлайн".

Далі Укргазбанк отримує документи користувача та, якщо все добре, зберігає їх і пропонує клієнтові здійснити такі кроки:

  • заповнити у додатку "ЕКО-банк Онлайн" опитувальник;
  • підписати заяву-договір за допомогою "Дія.Підпис";
  • повідомити електронну пошту, на яку буде відправлений договір.

Клієнт отримує повідомлення про реєстрацію. Заяву-договір банк відправляє на електронну пошту.

Укргазбанк також пропонує у додатку обрати продукт з віртуальною карткою ("Pro-Запас" або "єПідтримка") і автоматично відкриває клієнту картковий рахунок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme