"Укрзалізниця" запустила ще один чат-бот з кешбеком за квитки

АТ "Укрзалізниця" запустила свій офіційний чат-бот для продажу квитків та сповіщень про рейс в Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger – на додачу до запущених раніше Viber та Telegram
 

Журналіст відділу новин
"Укрзалізниця" запустила ще один чат-бот…
Фото: УЗ

З 15 грудня "Укрзалізниця" починає акцію на повернення 10% кешбеку за придбані залізничні квитки через чат-бот.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на прес-службу компанії.

"В Україні буквально декілька компаній, які налагодили офіційну підтримку своїх клієнтів у Apple Messages для бізнесу, тож сьогодні "Укрзалізниця" робить дещо несподіваний для ринку крок і стає одним з першопрохідців у цьому напрямку", – розповів керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Він додав, що Facebook Messenger є звичним каналом спілкування з "Укрзалізницею" для пасажирів, і відтепер через нього можна прямо з Facebook замовити квиток та ланчбокс у дорогу. Доступ до чат-бота відкривається безпосередньо з головної сторінки "Укрзалізниці" у Facebook.

"Цифровізація "Укрзалізниці" – це одна з ключових змін, які ми впроваджуємо у всіх напрямках. Це особливо гостро відчувається у пасажирському напрямку", – зазначили у компанії.

За допомогою Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger пасажири "Укрзалізниці" вже можуть купувати квитки на всі поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди Інтерсіті+, повертати раніше придбані квитки, дивитися розклад рейсів та онлайн-табло станцій, а також перевіряти, до якої платформи прибуває потяг.

Акція на кешбек триватиме з 15 грудня 2021 року до 15 січня 2022 року. Взяти участь в акції зможуть пасажири, які придбають залізничні квитки на поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди через офіційний чат-бот компанії, за умови оплати гривневою карткою Visa. Зарахування кешбеку здійснюватиметься на картку, з якої було проведено оплату, протягом 10 банківських днів.

Нагадаємо, 5 лютого "Укрзалізниця" запустила продаж пільгових квитків для дітей та студентів через чат-боти на поїзди Інтерсіті+.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme