"УЗ" запускає новий міжнародний поїзд до Варшави (ГРАФІК)

З 15 жовтня "УЗ" запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою

"УЗ" запускає новий міжнародний поїзд до…
Фото з відкритих джерел

Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці", пише Depo.ua.

"Вперше за 18 років між містами почнуть курсувати поїзди. Маршрут буде організовано через станцію Рава-Руська", — кажуть у відомстві.

Залізничники зазначають, що тепер ще 10 населених пунктів України отримають залізничне сполучення з Варшавою та Любліном.

Спершу маршрут працюватиме у пересадковому форматі на станції Рава-Руська, що на Львівщині. Тут пасажири здійснюватимуть пересадку з поїзда української ширини колії (1520 мм) на поїзд європейської колії (1435 мм) і зворотно.

"Розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Пасажири з інших міст України зможуть скористатися пересадкою у Львові", — додають в "УЗ".

Дізнатися розклад руху та придбати квитки можна в мобільному застосунку "Укрзалізниці". Крім того, пасажири можуть купити два квитки одним кліком за пошуковим запитом від необхідного міста в Україні до Варшави чи Любліна або зворотно.

Крім того, квитки доступні у чатботах та на сайті "УЗ", у міжнародних касах вокзалів.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" збільшує пропозицію місць на маршруті Харків — Перемишль.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme