В Ахметова заявили, що яхта, на якій відпочивала Дженніфер Лопес, не його

Представники українського бізнесмена Ріната Ахметова заперечують зв’язок його компаній з розкішною яхтою, на якій відзначала свій день народження знаменита співачка Дженніфер Лопес

Редактор стрічки новин
В Ахметова заявили, що яхта, на якій від…
Фото: boatinternational.com

Про це заявила прес-секретарка Ахметова Анна Терехова, передає Depo.ua з посиланням на "Kyiv Post".

"Це не правда. Ця яхта не має нічого спільного з Рінатом Ахметовим та/або компаніями, які він контролює ", - сказала Терехова.

Видання зазначає, що яхта належить компанії Kaalbye Shipping Ukraine, зареєстрованій в Одесі. Kaalbye Shipping Ukraine є частиною холдингу Kaalbye Group, зареєстрованого в Панамі. Обидві фірми були розпущені у 2019 році. 

У 2012 році Kaalbye Group Holding став співзасновником ще однієї зареєстрованої в Одесі компанії "Українське морське агентство". Її бенефіціарний власник Руслан Мерзляков є директор компанії "Світ", компанії, співвласником якої був Ріната Ахметова до 2019 року.

Зазначається, що яхта Valerie була побудована в 2011 році і зазнала істотне переоснащення в 2019 році. Після цього, власники виставили його на продаж через сервіс у Монако Dynamiq Brokerage, який оцінив яхту в 110 мільйонів євро.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що голлівудська зірка Дженніфер Лопес відсвяткувала 52-й день народження на шестипалубній яхті Valerie, яка належить українському олігарху Рінату Ахметову

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme