В Австралії створили роботизовані макети російської бронетехніки для полігонів Європи (ФОТО, ВІДЕО)

Австралійська компанія GaardTech уклала контракт на суму 385 000 доларів на постачання роботизованих макетів російської техніки для тренувань у Європі
 

Журналіст відділу новин
В Австралії створили роботизовані макети…
Фото: GaardTec

Зокрема, мова йде про зразки, зовні схожі на танки Т-90, Т-72, Т-14 на платформі "Армата", бронемашини БМП-3 та БРДМ.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Twitter австралійської компанії GaardTec.

Компанія GaardTec була заснована ветеранами армії у 2017 році й виробляє ряд 2D-мішеней із металевого силуету, а також 3D, що імітують бронетехніку.

У 2021-2022 роках австралійська компанія GaardTech розширила лінійку макетів російсько-радянської військової техніки. Так, нещодавно були представлені зразки, зовні схожі на Т-90, Т-72, Т-14 на платформі "Армата", БМП-3 та БРДМ.

Робомакет БМП

Тренувальні макети мають інфрачервоне випромінювання для точних тренувальних стрільб на полігоні.

Інфрачервоне випромінювання макетів

Також вони можуть бути використані статично або оснащені внутрішніми роботизованими можливостями, які дозволяють "ворогові" просуватися вперед та "атакувати".

Нагадаємо, раніше у Великій Британії для імітації ворога вже використовують макети російських бойових машин піхоти (БМП-3).

Нагадаємо, 10 січня заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков заявив, що не можна недооцінювати ризики воєнної конфронтації у Європі.

19 січня Рябков припустив, що альтернативою так званим "гарантіям безпеки" для Росії в частині нерозширення НАТО може стати юридичне зобов'язання США не голосувати за вступ України до Альянсу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme