В Чорнобильській зоні вперше за 35 років можна буде орендувати приміщення

Фонд державного майна виставив на торги по оренді приміщення в Чорнобильській зоні

Журналіст стрічки новин
В Чорнобильській зоні вперше за 35 років…
Фото: Сайт Фонду державного майна

Це сталося вперше за 35 років – тобто з моменту аварії на Чорнобильській АЕС.

Про це інформує Depo.ua із посиланням на повідомлення Фонду державного майна.

У такий спосіб ФДМУ сподівається залучити сюди приватні інвестиції. Торги щодо оренди відбудуться вже 19 листопада. Пропонується орендувати нежитлове приміщення адміністративно-побутового корпусу КВ "Вектор", що розташований на центральній вулиці міста. Площа нерухомості – 82 кв.м, а стартова вартість – 4,2 тисячі гривень на місяць. Лот доступний за посиланням.

офіс у Чорнобильській зоні

у Чорнобильській зоні можна буде орендувати офіс

в зоні ЧАЕС пропонують орендувати офіс

"Новий орендар не матиме жодних обмежень щодо цільового призначення об'єкта, а також його суборенди. Ці умови разом з унікальною локацією приміщень можуть суттєво вплинути на конкуренцію під час аукціону та остаточну вартість", – розповіли у Фонді держмайна.

Нагадаємо, що Чорнобильську зону відчуження хочуть зробити зоною відродження та об'єктом, який стане унікальною візитівкою України. Журналісти Depo.Київ розбирались в планах влади на Чорнобильську зону та зібрали все, що відомо з цього приводу

Раніше повідомлялося, що у Прип'яті відновлять автовокзал, кафе та 16-поверховий будинок. Цього року планується розробка проекту реновації будівель. Наступного року – будівельні та ремонтні роботи.

Відомо також, що 29 липня по реконструйованій колії до Чорнобиля пустили тестовий потяг, ним надалі возитимуть відпрацьоване ядерне паливо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme