В "ДНР" намагаються заперечити використання безпілотників Bayraktar українськими військовими

Представники російського бандформування "ДНР" шукають підстави, щоб не підтвердити використання Збройними силами України БПЛА Bayraktar TB2 турецького виробництва
 

Михайло Хомченко

Представник бандформування "ДНР" Наталія Ніконорова на засіданні Контактної групи намагалась заперечити використання українською стороною турецького безпілотного літального апарату Bayraktar ТВ2 на території ОРДО.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на так зване "МЗС" бандформування "ДНР".

"Наразі ми перевіряємо інформацію про можливе використання Збройними силами України БПЛА турецького виробництва. Підтвердження цього факту поки що немає. Ми вимагали у представників України роз'яснити ситуацію із заявою Генштабу ЗСУ про бойове застосування цього пристрою", – наводяться у повідомленні слова Ніконорової.

Це мабуть перший випадок за всю війну, коли російська сторона заперечує використання зброї Збройними силами України. Зазвичай буває навпаки – вони вигадують таке застосування там, де його не було.

Нагадаємо, 26 жовтня Збройні сили України застосували на Донбасі турецькі ударні безпілотні літальні апарати Bayraktar TB2.

Читайте також: Загострення на Донбасі: Що відбувається у Старомар'ївці і чого чекати далі (КАРТА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua