В Індії підлітка згвалтували 400 чоловіків

В Індії 16-річну дівчину-підлітка зґвалтували 400 чоловіків. Наразі арештували сім підозрюваних

Журналіст стрічки новин
В Індії підлітка згвалтували 400 чоловік…
Фото: Рixabay

Все почалось з того, що дитину насильно видали заміж у 13 років за 33-річного чоловіка, який її зґвалтував. Крім того, вона піддавалася сексуальному насильству з боку батька.

Дівчина втекла з дому й оселилась на вулиці. Однак її спіймали й змусили займатись секс-роботою. Про це повідомили в індійському комітеті із захисту дітей, передає Depo.ua з посиланням на CNN.

Загалом дівчина змогла точно ідентифікувати принаймні 25 ймовірних злочинців.

Місцева захисниця прав жінок Йогіта Бхаяна назвала все, що трапилося, "найтрагічнішим випадком зґвалтування в історії".

"Цю дівчину катували кожного божого дня. Ми хочемо суворого покарання для всіх винних", – наголосила активістка.

В Індії насильство проти жінок дуже часта справа. Так, у вересні цього року поліція заарештувала 33 людини за ймовірне групове зґвалтування 15-річної дівчини в Махараштрі. Того ж місяця інша дівчина загинула після того, як її нібито зґвалтували та побили залізним прутом у Мумбаї. Крім того, у серпні 9-річну дівчинку зґвалтували та вбили в Делі.

За даними Національного бюро реєстрації злочинів Індії, у 2020 році у країні було зареєстровано понад 28 000 випадків зґвалтування жінок – по одному приблизно кожні 18 хвилин. На думку експертів, реальних випадків набагато більше.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що в Індії зниклого чоловіка рідні знайшли у пащі крокодила. Поки родичі ще мали надії його розшукати, місцевий фермер випадково натрапив на крокодила, який доїдав здобич.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme