В Іспанії єпископ зрікся сану заради жінки, яка пише еротичні романи з сатанинськими мотивами

В Іспанії назріває скандал через дії 52-річного єпископа Хав'єра Новелла, який хоче зректись сану заради стосунків з 38-річною жінкою

Журналіст стрічки новин

Коханою єпископа стала автор еротичних романів з сатанинськими мотивами. Жінка вже перебувала у шлюбі й в неї є двоє дітей.

Роман наймолодшого єпископа Іспанії, який отримав сан 12 років тому, з розлученою жінкою викликав увагу Ватикану. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на УНІАН.

За час служби Новелл показав себе консервативною людиною. Він виступав проти одностатевих стосунків, не схвалював аборти та не підтримував евтаназію. Окрім цього, єпископ вірив в екзорцизм та був прихильником так званого вигнання демонів.

Люди з єпископату Новелла вбачають у рішенні закоханого чоловіка "диявольські підступи".

У Ватикані рішення єпископа не схвалили. Папський нунцій вже прибув до Іспанії з повідомленням від Папи Римського, який стурбований цією історією. 

Нагадаємо, у червні Папа Римський зустрівся у Ватикані з "Людиною-павуком". Супергероєм виявився 27-річний Маттіа Вільярдіта, якого президент Італії Серджу Маттарелла минулого року нагородив за роботу в дитячих лікарнях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme