В Італії чоловік зарізав свою дружину-українку через відмову в інтимі

В Італії 80-річний чоловік убив свою 61-річну дружину-українку, бо вона відмовила йому в інтимі

Журналіст стрічки новин
В Італії чоловік зарізав свою дружину-ук…
Фото: Рixabay

Італієць чотири рази вдарив ножем дружину через відмову в інтимі.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Giornale Di Sicilia.

Вбивство сталась в ніч з 25 на 26 грудня. Чоловіка затримали наступного дня, однак свідченням чоловіка правоохоронці повірили не одразу.

Загиблу українку звали Наталя Киричок. Вона мешкала в Італії останні 20 років. За словами вбивці, дружина відмовилася займатися з ним сексом. Коли жінка пішла спати, італієць схопив ніж і завдав їй чотири удари. Коли ніж потрапив у серце, вона померла.

Варто додати, що після вбивства чоловік поводився дивно. Так, він зранку вигуляв собаку, а потім розповів про криваву розправу над дружиною своєму товаришу.

Крім того, зловмисник зателефонував до ресторану, де працювала його дружина та заявив, що Наталя більше не прийде на роботу, оскільки вона мертва. Тільки після цього дзвінка до нього приїхали правоохоронці. Тіло Наталі виявили у крові.

Нагадаємо, дещо раніше в Італії жорстоко вбили 49-річну українку Олену Казанову. Її забили молотком в автомобілі у місті Брешіа у комуні Кастеньято. У вбивстві зізнався її колишній коханий – 59-річний італієць Еціо Галезіо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme