В олімпійському Токіо другий день поспіль фіксують рекорд з заражень COVID-19

Кількість виявлених за минулу добу випадків зараження коронавірусом в японській столиці Токіо, де тривають Олімпійські ігри, перевищила 3 тисячі

Редактор стрічки новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Kyodo.

Зокрема, як зазначається, за останні 24 години в місті захворювання виявили у 3177 осіб.

Таким чином, у японській столиці другий день поспіль фіксують рекордні показники добового приросту нових випадків інфікування за весь час пандемії.

У вівторок, 27 липня, добовий приріст склав 2 848 нових випадків. Це стало абсолютним антирекордом за весь час пандемії і оновило попередній показник, встановлений в січні цього року.

Губернаторка Токіо Юріко Коїке, коментуючи ситуацію з поширенням вірусу в місті, закликала молодь якомога швидше зробити щеплення проти коронавірусу. Адже, за її словами, переважна більшість нових випадків інфікування припадає саме на вікові групи від 20 до 40 років.

Додамо також, що у Токіо за тиждень динаміка добового приросту хворих на коронавірус різко зросла. У японській столиці з 12 липня діє режим НС у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, який передбачає обмеження допуску глядачів на значну частину змагань.  

Нагадаємо, протягом минулої доби на Олімпійських іграх в Токіо виявлено 16 нових випадків зараження коронавірусом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme