В ОП дорікнули Заходу за відсутність реакції на обстріл Львова під час візиту Байдена до Польщі

У Офісі президента вважають, що Захід мав би відреагувати на обстріл Львова під час візиту президента США до Польщі

Редактор стрічки новин
В ОП дорікнули Заходу за відсутність реа…
Фото: president.gov.ua

Росія обстріляла Львів, коли президент США Джо Байден перебував з візитом у Польщі. Однак серйозної реакції Заходу все одно не було.

Про це заявив речник президента Сергій Никифоров, передає Depo.ua з посиланням на "24 канал".

Він відзначив, що Байден був неподалік кордону з Україною, тому багато хто побачив символізм.

За словами Никифорова, це підтверджує слова Зеленського – Росія має апетити за межами України.

"Це демонстрація того, що зупиняти Росію треба на українській території, бо якщо цього не робити, ракети будуть падати ближче до кордонів НАТО", – застеріг Никифоров.

Никифоров відзначив, що не побачив особливих реакцій з боку країн НАТО. Байден спочатку заявив, що Путін має піти з посади, але згодом Білий дім виправив його. Мовляв, президент не мав на увазі заклики до повалення путінської влади.

"На жаль, якихось серйозних коментарів, серйозних заяв щодо обстрілу Львова, близького падіння ракет до кордонів НАТО, ми не почули", – констатував речник Зеленського.

Нагадаємо, учора, 26 березня, росіяни двічі завдали ракетних ударів по Львову. Внаслідок російських атак по Львову постраждало п'ятеро людей

Також нагадаємо, що президент США Джо Байден у п’ятницю-суботу перебував з візитом у Польщі. Перед цим він відвідав Брюссель, де взяв участь на найвищому рівні у форматах НАТО, ЄС і G7. Одне з головних питань його поїздки полягає в координації міжнародних зусиль на підтримку України. У рамках візиту американський президент зустрівся з біженцями із України. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme