В Україні оголошено підозру рупорам Кремля Скабєєвій і Кісельову

Прокуратура і поліція України оголосили підозру у посяганні на територіальну цілісність нашої держави російським пропагандистам Ользі Скабєєвій та Дмитру Кісельову

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
В Україні оголошено підозру рупорам Крем…
Колаж Depo.ua

Працівники кіберполіції опрацювали всі наявні відкриті джерела інформації та зібрали щодо їхньої справи доказову базу.

Про це повідомила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова, пише Depo.ua.

"Коротко інформую вас про те, що у Дмитра Кісельова та Ольги Скабєєвої свіжий процесуальний статус – підозрювані", – написала вона у Facebook.

Як зазначили у Кіберполіції, за українським законодавством їм може загрожувати довічне позбавлення волі.

"Співробітники кіберполіції виявили відеоматеріали загальною тривалістю понад 40 годин, на яких є висловлювання вказаних осіб щодо виправдання військової агресії проти українського народу, ганебного викривлення фактів у новинних матеріалах та приховування військових злочинів РФ відносно мирних громадян України, повалення конституційного ладу в Україні та захоплення влади", – йдеться в повідомленні Кіберполіції.

Нагадаємо, що Скабєєва неодноразово негативно висловлювалась про Україну та український народ. Зокрема, на російському ТБ вона заявляла, що за порадою президента США Джо Байдена президент України Володимир Зеленський відправить на Донбас колони українських геїв.

Також Скабєєва влаштувала істерику з приводу того, що п'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності Петро Порошенко відвідав українських бійців з 72-ї бригади в Авдіївці й пригостив їх абрикосами. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme